Top

Ballonnenboog

Goedkope Ballonnenboog kopen? Bekijk ons fantastisch assortiment

Wilt u iemand verrassen met zijn of haar verjaardag, diploma, bruiloft en nog andere leuke gelegenheden? Huur dan een mooie ballonnenboog om diegene te verrassen. Deze positieve aandachttrekker zal op ieders gezicht een glimlach toveren, bij een feest horen ballonnen en om het nog mooier te maken bieden wij de mooiste ballonnenbogen formaties aan. De ballonnenbogen die wij leveren kunnen zowel buiten als binnen geplaatst worden.
Ballonnen Boog 1 Deur
Nieuw 28% Korting

Ballonnen Boog 1 Deur

€ 98,75 € 71,25
Ballonnen Boog Hoekig
Nieuw

Ballonnen Boog Hoekig

€ 93,75
Ballonnen Boog 2 Deuren

Ballonnen Boog 2 Deuren

€ 118,75
Ballonnen Boog XL

Ballonnen Boog XL

€ 143,75
Ballonnen Boog Hart

Ballonnen Boog Hart

€ 151,25

Verschillende kleuren/vormen selecteren bij uw Ballonnenboog

Bij de ballonnenbogen uit ons assortiment kunt u de kleuren zelf selecteren, hierdoor kunt u een ballonnenboog maken die perfect bij de situatie of persoon past. Wij van Ballonnenplaza.nl vinden het enorm belangrijk dat wij aan de vraag van de klant kunnen voldoen, om die reden kunnen mensen zelf de kleuren van de ballonnenboog selecteren. 

Daarnaast kunt u zelf kiezen welke vorm de boog moet hebben. Onze medewerkers hebben jaren ervaring met het maken van een ballonnenboog waardoor ze uw ballonnenboog op een professionele manier kunnen maken. Hierdoor heeft u niet alleen een mooie ballonnenboog maar ook een die stevig en sterk is. 

Uw ballonnenboog bestellen bij Ballonnenplaza.nl

Een goedkope ballonnenboog bestelt u makkelijk en snel bij Ballonnenplaza.nl. Wij hebben al jaren ervaring met het maken en leveren van de mooiste ballonnenbogen, dankzij deze ervaring kunnen wij positief bijdragen aan een fantastisch evenement. Uw bestelt uw ballonnenboog bij Ballonnenplaza.nl om de volgende rederen:
  • Veel ervaring met het maken van de mooiste ballonnenbogen
  • Veilig betalen
  • Live chat Service
  • Betrouwbaar transport
  • Transparant
  • Scherpe prijs
Mocht u toch nog vragen hebben horen wij het graag, onze medewerkers kunnen u met alle vragen over ballonnenbogen helpen. U kunt ons bereiken via de telefoon, mail of via de live chat service. Wanneer u contact met ons opneemt via de live chat service zult u direct antwoord krijgen op uw vraag.