Top

Ballonnenpilaar

Goedkope ballonnenpilaren nodig? Bekijk ons uitgebreide assortiment

Ballonnenpilaren zijn ideale aandachttrekkers voor bij een speciaal evenement zoals een bruiloft, communie of beurs. Een ballonnenpilaar is makkelijk te verplaatsen waardoor hij inzetbaar is op meerdere plekken tijdens een evenement. U kunt zelf de kleuren van de ballonnenpilaar kiezen en of u een er een grote topballon op wilt of niet. Wat wij willen is voldoen aan de klantwens, alle combinaties zijn bij ons mogelijk.

Ballonnen Pilaar Klein
Nieuw

Ballonnen Pilaar Klein

€ 28,13
Ballonnen Pilaar Groot

Ballonnen Pilaar Groot

€ 40,63
Ballonnen Pilaar Luxe

Ballonnen Pilaar Luxe

€ 53,13
Ballonnenpilaren in verschillende kleuren en maten

Ballonpilaren worden gebruikt bij positieve evenementen, ze moeten dus lekker opvallen en mooie kleuren bevatten. Wanneer u uw ballonpilaren bij Ballonnenplaza.nl bestelt kunt u zelf selecteren hoe de pilaar eruit moet komen te zien, alle mogelijke kleurcombinaties zijn mogelijk. Op de productpagina's kunt u de kleur van de topballon selecteren, dit is de grote ballon die boven op de pilaar komt te staan. Daarna kunt u de kleuren van de twee ringen selecteren, door met meerdere kleuren te werken zal de pilaar nog meer opvallen en een echte eyecatcher zijn.

Er zijn verschillende maten beschikbaar, u kunt bijvoorbeeld kiezen voor pilaren van 1,50 meter hoog, ook wel bekend binnen ons assortiment onder de naam Ballonnenpilaar klein, en u kunt kiezen voor pilaren van 2 meter hoor, bekend onder de naam Ballonnenpilaar groot. De meeste voorkomende vormen en patronen zijn de twee opwaartse ringen, maar het is ook mogelijk om de kleuren te verdelen in horizontale lagen, You name it, we make it. Wat wij willen is u te helpen aan ballonnenpilaren naar uw smaak, u kunt dit dus altijd aan ons voorleggen.

Uw ballonnenpilaar bestellen bij Ballonnenplaza.nl

Een goedkope ballonnenpilaar bestelt u makkelijk en snel bij Ballonnenplaza.nl. Wij hebben al jaren ervaring met het maken en leveren van de mooiste ballonnenpilaren, dankzij deze ervaring kunnen wij positief bijdragen aan een fantastisch evenement. Uw bestelt uw ballonnenpilaar bij Ballonnenplaza.nl om de volgende rederen:
  • Veel ervaring met het maken van de mooiste ballonnenpilaren
  • Veilig betalen
  • Live chat Service
  • Betrouwbaar transport
  • Transparant
  • Scherpe prijs
Mocht u toch nog vragen hebben horen wij het graag, onze medewerkers kunnen u met alle vragen over ballonnenpilaren helpen. U kunt ons bereiken via de telefoon, mail of via de live chat service. Wanneer u contact met ons opneemt via de live chat service zult u direct antwoord krijgen op uw vraag.