Top

Ballonnensliert

De mooiste Ballonnenslierten huurt u bij Ballonnenplaza.nl

Wilt u met uw bedrijf positief opvallen aan de buitenkant? Dan zijn ballonnenslierten een mooie manier om goed op te vallen met uw bedrijfspand. U kunt zelf bepalen welke kleuren de ballonnen moeten zijn en welke lengte de sliert moet hebben. 

Ballonnen Sliert

Ballonnen Sliert

€ 61,25
Verschillende kleuren en maten voor uw Ballonnensliert

De kleuren van de ballonnensliert kunt u zelf bepalen, net zoals de lengte van de sliert. Zolang u kunt aangeven hoe u de sliert wilt hebben kunnen wij het voor u maken. Onze medewerken hebben jaren ervaring met het maken van opvallende ballonnenslierten. 

Als u op onze productpagina's komt kunt u selecteren hoelang de sliert moet worden en welke kleuren de 4 lijnen moeten krijgen. De ballonnenslierten worden vaak in combinatie met ballonnenbogen besteld, de ballonnensliert komt dan boven op de geven en de ballonnenboog komt dan voor de deur.


Uw ballonnensliert bestellen bij Ballonnenplaza.nl

Een goedkope ballonnensliert bestelt u makkelijk en snel bij Ballonnenplaza.nl. Wij hebben al jaren ervaring met het maken en leveren van de mooiste ballonnenslierten, dankzij deze ervaring kunnen wij positief bijdragen aan een fantastisch evenement. Uw bestelt uw ballonnensliert bij Ballonnenplaza.nl om de volgende rederen:
  • Veel ervaring met het maken van de mooiste ballonnenslierten
  • Veilig betalen
  • Live chat Service
  • Betrouwbaar transport
  • Transparant
  • Scherpe prijs
Mocht u toch nog vragen hebben horen wij het graag, onze medewerkers kunnen u met alle vragen over ballonnenslierten helpen. U kunt ons bereiken via de telefoon, mail of via de live chat service. Wanneer u contact met ons opneemt via de live chat service zult u direct antwoord krijgen op uw vraag.