Top

Ballonnen Cijfers

Cijferballonnen nodig voor een leuk feestje? Ballonnenplaza.nl

Heb je iets te vieren, een verjaardag of jubileum, maak dit dan extra zichtbaar door gebruik te maken van prachtige cijferballonnen. Kies het getal, kleur en grootte van de cijfers en wij zorgen voor de mooiste cijferballonnen. Dankzij de cijferballonnen weten uw gasten direct wat er te vieren valt.
Ballonnen Cijfers

Ballonnen Cijfers

€ 117,50

Verschillende kleuren en maten cijferballonnen

U kunt bij ons uw favoriete cijferballonnen maken door zelf de kleuren te kiezen en de grootte van de cijferballonnen.  Wanneer u op de productpagina komt selecteert u eerst het getal die gebruikt zal worden voor de cijferballonnen. Daarna kunt u de grootte van de cijferballonnen aangeven. Als laatste geeft u aan welke kleuren de cijferballonnen moeten worden.

Cijferballonnen zijn goed te combineren met andere ballonnen binnen ons assortiment, ballonnenpilaren en ballonnenbogen worden vaak in combinatie met cijferballonnen gepresenteerd. 

Uw cijferballonnen bestellen bij Ballonnenplaza.nl

Een goedkope cijferballonnen bestelt u makkelijk en snel bij Ballonnenplaza.nl. Wij hebben al jaren ervaring met het maken en leveren van de mooiste cijferballonnen, dankzij deze ervaring kunnen wij positief bijdragen aan een fantastisch evenement. Uw bestelt uw cijferballonnen bij Ballonnenplaza.nl om de volgende rederen:
  • Veel ervaring met het maken van de mooiste cijferballonnen
  • Veilig betalen
  • Live chat Service
  • Betrouwbaar transport
  • Transparant
  • Scherpe prijs
Mocht u toch nog vragen hebben horen wij het graag, onze medewerkers kunnen u met alle vragen over cijferballonnen helpen. U kunt ons bereiken via de telefoon, mail of via de live chat service. Wanneer u contact met ons opneemt via de live chat service zult u direct antwoord krijgen op uw vraag.